About Me

My Photo
my life
Name:Dygku Nur Ermanizza Bte Awg Kamil Date birth:20.071995 Place of birth: sibu Status:In an Open Relationship with Awang Afiq Nationality:Malaysian school:T:1-2 SMK TIONG HIN,T:3-5SMK TUN ABG HAJI OPENG..<3 :D
View my complete profile

Layan!

Followers

Ermanizza kamil

Ermanizza kamil

photographer

photographer

ngegeh jap jk

ngegeh jap jk

me..:)

me..:)

wiwittt

wiwittt

mena sekali!

mena sekali!

iloveyoubie

iloveyoubie

senyum :)

senyum :)
>
JANGAN CUBA NAK CURI SAYA PUNYA,KALAU KAMU FOLLOW BOLEH LAH... HAHAHA.. ^__^

My lovve

My lovve

syg nya aie..!

syg nya aie..!

menaliarrhhh

menaliarrhhh

boring!

boring!
Dygku Nur Ermanizza Bte Awg Kamil. Powered by Blogger.
Sunday, August 21, 2011

PostHeaderIcon my family

 my family..mun u all mahu tahu kmk ada lima adik-beradik,semua famele tahu tak,mun u all tak tahu  nk bagi tahu la..ihihiihihi...kmk anak ketiga,mun u all nk ngga nk ne satu muka kmk ka,u all ngga x  muka yang  smile yang paling (loba)tu a i..hahhahaha...xkck ne ka,biasa je....
  i love my family,i rasa ka tak ada org yang dapat family rock mcm keluarga i..uhihiihih(mdh nya tek)
                                           - my family- 
                                         i love my family
-tok yan @bapa kmk,nya ya ialah yan yang rock,baik,pemanas,xkedekut,ska tolong org dan kadang2 ska molh lawak2@jenaka la..-i love my father..<3
  -tok mama kmk yang paling kck,nya ya rajin.pemanas juak,baik,penyayang,dan mcm lagi bh-       
         i love my mother..<3
                                -tok pun my sister,wanita yang paling ngegeh,p nya baik,kck,ska main gitarnya kadang-kadang pemanas juak la,sama jk..ihihihihi..
l love my sister (1)...-
    -tok my sister juak..nya ya loba p best la,hihiihi,nya bait juak,kck,pande,mcm2 lg 
   i love sister(2)
      -tok kmk!!!! kau u all nk tauk,manusia yang pun blog tok la...hiihihi...biasa jk nk....p kmk tok ska kemas umah mun xdh org kat umah,ya ska kmk,n kmk byk mulut xpande berhenti,mala jk cikgu mdh kmk tok kuat bising,kadang-kadang kmk tok pemanas juak..hahahhah..(mdh nya tek...ewwww)pjl dh jk...hahhahahaha..-
 
 -tok adik kmk nk keempat,nya ska berlagu n main games,ska molh org mans jk..
ngegeh nya
juak...hihiihihih- i love my youngest..<3
  -tok adik kmk nk paling  bongsu,manja,nakal,kuat main,
ska ngco org,sush nk jaga nya tauk x,cute,ngegeh  n mcm2 lg bha
-^__^  i love my adik...:)

0 comments:

Post a Comment

Header image is a painting by ©Audrey Kawasaki.