About Me

My Photo
my life
Name:Dygku Nur Ermanizza Bte Awg Kamil Date birth:20.071995 Place of birth: sibu Status:In an Open Relationship with Awang Afiq Nationality:Malaysian school:T:1-2 SMK TIONG HIN,T:3-5SMK TUN ABG HAJI OPENG..<3 :D
View my complete profile

Layan!

Followers

Ermanizza kamil

Ermanizza kamil

photographer

photographer

ngegeh jap jk

ngegeh jap jk

me..:)

me..:)

wiwittt

wiwittt

mena sekali!

mena sekali!

iloveyoubie

iloveyoubie

senyum :)

senyum :)
>
JANGAN CUBA NAK CURI SAYA PUNYA,KALAU KAMU FOLLOW BOLEH LAH... HAHAHA.. ^__^

My lovve

My lovve

syg nya aie..!

syg nya aie..!

menaliarrhhh

menaliarrhhh

boring!

boring!
Dygku Nur Ermanizza Bte Awg Kamil. Powered by Blogger.
Monday, December 10, 2012

PostHeaderIcon sibuuuuuu!

Assalamulaikum 2/12/2012,Perginya kmk dengan keluarga,sehingga 9/12/2012,best ngan best,p boring juak xada molh papa,kan kmk selalu kemas umah,dah biasa bha. mm. Yan beri duit,dah abis sekejap jk,sehari dh xada duit lagi,huhuhu. Boring la,mok jln2 pun xada duit lagi,hilang mood mok jln.. mls nk mdh btw kat sibu tok dah berubah,jadi kck n bandar2 nya besar2 jak. suka2. Time kmk n family tengok umah lama,rasa rindu la pulahhh,sibu tok la banyak kenangan sibu tempat lahir kmk juak bha,okey la tok jk pat kmk mdh,byk gilak kelak,mls juak nk baca. hihiih. Mdh li arhh... I miss sibu

SIBU,SARAWAK

jiran di sibu (kawan dari kecil)






 RH HOTEL






0 comments:

Post a Comment

Header image is a painting by ©Audrey Kawasaki.