About Me

My Photo
my life
Name:Dygku Nur Ermanizza Bte Awg Kamil Date birth:20.071995 Place of birth: sibu Status:In an Open Relationship with Awang Afiq Nationality:Malaysian school:T:1-2 SMK TIONG HIN,T:3-5SMK TUN ABG HAJI OPENG..<3 :D
View my complete profile

Layan!

Followers

Ermanizza kamil

Ermanizza kamil

photographer

photographer

ngegeh jap jk

ngegeh jap jk

me..:)

me..:)

wiwittt

wiwittt

mena sekali!

mena sekali!

iloveyoubie

iloveyoubie

senyum :)

senyum :)
>
JANGAN CUBA NAK CURI SAYA PUNYA,KALAU KAMU FOLLOW BOLEH LAH... HAHAHA.. ^__^

My lovve

My lovve

syg nya aie..!

syg nya aie..!

menaliarrhhh

menaliarrhhh

boring!

boring!
Dygku Nur Ermanizza Bte Awg Kamil. Powered by Blogger.
Monday, August 29, 2011

PostHeaderIcon selamat hari raya!!!

selamat hari raya semua,maaf zahir dan batin ya...
Sunday, August 28, 2011



mcm kmk molh rambut bru bha,nya biasa p kmk ska daripada nk dolok ya...hihiihih...kmk ska..ihih
(mdh nya tek)..i like..<3
Friday, August 26, 2011

PostHeaderIcon ne nya ow??

mcm kmk boring bha,kmk merajuk ngn hbie tok,(nangis)knk nya janji mok skype ngn kmk mlm tok p nya xdh pun,kmk mdh kmk nya kwn amirul,wan ne???kwn nya mdh mcm tok'nya g umah abah nya tek,kol nya nun kwn nya mdh mcm ya kat kmk??dh kol xjawab bha ..mmmm..huhuuhuh,,...jahat hbie ya!!!janji jk....kmk rindu ktk hbie,i love u hbie,hbie  ya bukan mok mdh mun g umah abah,kol ka mcg ka,tok x ktk mcg xbls,ktk kol x jawab,kadang-kadang jawab ya pun nya mdh mcm tok jk'kelak kol hbie k lg ada kerja tok ayg,bye love u..ya la di mdh nya ngn kmk,sedih ati kmk,rasa kecewa ada juak ehhh...bebualll dh kmk tok..ehhmmm....bila ktk mok pulang hbie,kmk bnar-bnar rindu ktk tauk x ktk ahh????kmk mala pk hal ktk jk ehh....syg hbie..hbie!!!
Thursday, August 25, 2011

PostHeaderIcon last day!!!!

26/08/2011..bermulanya cuti hari raya..xsabar lg mok raya ehh,time kat sekolah tek,kmk happy glak-glak walaupun xramai yang x datang sekolah,cuti awal mdh nya org tek nk...huhhuh...ya jk kmk mok mdh..hahahah..boring dh jk ow..kepak glak bha,kmk mok tido ya kmk mls mok cta panjang2..kla bye..SELAMAT HARI RAYA k bagi umat islam....hihii...pjl dh jk ehhh,sabar jk la..
-mcm kmk org bergambar bha,hahahahah,...bebualll!!!














i am happy today!!!

PostHeaderIcon Rindu la pula!!



mcm kmk bnar-bnar rindu ngn hbie kmk bha,pa plh nya ow,dh mkn ka lom,dh mandi ka???mcm kmk selalu mdh mcm ya bha..uuhuhuh,bru jk beberapa jam kol lg mok kmk kol nya ehhh,kmk xakan pernah boring ngn nya ehh,kmk syg nya..i love wan zaidil,kmk pk bha yang kmk bnar-bnar x mok lepas nya,kmk takut nya curang ehh knk byk ompuan ngco nya p hbie kmk nya xmok ngga ompuan lain selain kmk,pk kmk lg lelaki tok mun dh boring tinggal nya jk kta tok,p kmk harap hbie kmk xakan mcm ya okey hbie kmk akan jaga hati nya n kmk mesti pande ambil hati nya,fhm sikap nya..,love u hbie...muahhhh,...syg nya..<3
Wednesday, August 24, 2011

PostHeaderIcon ???

mcm kmk boring glak-glak bha mlm tok...:(..

PostHeaderIcon sedap!!


!ari tok kmk mkn mishrooom soup and pizza jk ehh,xdh mkn nasi lg....kenyang juak mkn ya jk,hihiihi,,,mun u all mok beli sendiri ya,dh abis ehhh,beli sendiri okey...sory!!
Tuesday, August 23, 2011

PostHeaderIcon maksud mimpi!!!

sekadar ingin tanya pendapat korang semua...
korang percaya tak pd mimpi yg korang alami???
org kata mimpi ni mainan tido....
pengalaman????
pendapat dan pengalaman korang tentang mimpi....
cerita la sikit....sekadar ingin tanya pendapat korang semua...
korang percaya tak pd mimpi yg korang alami???
org kata mimpi ni mainan tido....
pengalaman????
pendapat dan pengalaman korang tentang mimpi....
cerita la sikit....
cite pasal mimpi...ni tatau le kalau korang penah ke tak...tapi bagi makngah..mimpi yang macam ni pernah jadik realiti... makngah penah mimpi gigi tercabut...banyak kali..alamatnya ada orang meninggal...biasanya yang rapat2 ngan kita la.. dulu sekali penah mimpi..banyak gigi tercabut..atas, bawah..depan belakang...seram tu...sbb ingat gigi mmg tercabut betul2...tapi selang beberapa hari..ada cerita kematian yang melibatkan adik beradik..bape orang tah...4 orang kot...tapi tu la pengalaman mimpi...tatau la kalau orang lain..cumanya...ada juga orang kata...mimpi patah gigi tu mmg petanda untuk perkara yang sedih menimpa..wallahu a'lam....
betul tu makngah,
kita pun pernah mimpi cmtu. mak kata ada ahli keluarga kita nak pegi. lepas beberapa minggu tu, kita dapat khabar yang bapa saudara kita dah arwah.

PostHeaderIcon 11:52pm

ari tok kmk cerita ngn mama,kak eka,kak teh,kmk cerita ngn nya org knk kmk mala mimpi gigi kmk patah,tiap-tiap hari mimpi yang masa jk,kmk takut terjadi papa bha so kmk mdh la ngn nya org nk,kak teh cerita nya pun ada mimpi mcm ya dolok time ya yan nya hidup lepas dua,tiga hari ya tek mimpi ya ada maksud yang yan nya xdh lg bha,kak teh mdh mimpi ya mimpi ada ahli atau saudara-mara yang akan xdh dlm dunia tok lg,fhm 2 jk la nk,lepas kak eka mdh jua,nya mdh mimpi seram,mama mdh minpi mcm ya la bahaya so mama mdh lg banyak berdoa ngn allah,mintak petujuk dengan yang maha besar.pk2 kmk benar juak mdh nya org ya,so kmk doa jk la,harap-harap la xdh papa yang berlaku..
-amin-
Monday, August 22, 2011

PostHeaderIcon mmm

kmk ingt beli barang pantung domo ko..nk mcm tok.,huhuuu....mcm kmk jilz bha ngga org pake nk mcm ya.,mcm kmk mok bha,kau u all baik,tolong beli k..hiihihi...aok jk la..hmmm,sabar jk la...

PostHeaderIcon 11:23pm

mcm kmk syg hbie bha,syg glak2,love u..
mcm happy glak2 ehh bila nya mdh mok khawin ngn kmk,
lepas ya kmk mdh kmk lg sekolah,huhu,awal dh jk pk hal khawin ehhhmalu ehhh.
.ya jk dh molh kmk happy ehhh,hihiiiiii...
mcm hati kmk berbunga-bunga bha..hihiii...best ehhh...
kmk xmok kehilangan ktk wan zaidil ehh kmk syg ktk glak2 tok,
kmk takut ktk curang ngn  kmk bha,kmk syg ktk bha..ngn bnar2 erma xmok wan zaidil lari dari erma,kmk mok simpan wan zaidil dlm hati kmk,xmok buka2 lg,kunci terus...hiihihi
i love u wan zaidil..kmk tetap syg ngn cinta ktk jk..<3
ko fhm ku syg ko jk,ku takut ko curang bha....(mdh nya tek)
Sunday, August 21, 2011

PostHeaderIcon Pengertian Rasa Cinta!!



Kepada Yang Masih Single
Cinta ibarat kupu kupu. Makin kau kejar
ia menghindar.
Tapi bila kamu biarkan ia terbang ia akan
menghampirimu
di saat kamu tak menduganya. Cinta mampu
membahagiakanmu di saat kamu
tak menduganya tapi sering pula ia
menyakit.
Tapi cinta itu hanya istimewa apabila
kamu berikan
kepada seseorang yang layak
menerimanya.
Jadi relax jangan terburu-buru dan
pilihlah yang terbaik.


Kepada Yang Ragu Ragu Dengan Perkahwinan
Cinta bukanlah mencaAri seseorang
yang sempurna, Tapi menemukan kamu
dengan seseorang yang mampu
membantumu menjadikan dirimu sempurna


Kepada Playboy/Playgirl
Jangan katakan aku cinta padamu
jika kau tidak benar-benar maksudkan
. Jangan bicara soal perasaan
bila ia tidak benar benar ada. Jangan kau
sentuh hidup seseorang bila kau hanya
berniat main main dengannya. Jangan kau
menatap ke dalam matanya bila apa yang
kau lakukan hanyalah pembohongan. Hal
paling kejam dilakukan ialah membuat seseorang
jatuh cinta sedangkan kau tidak berniat
langsung untuh menerimanya saat ia terjatuh.


Kepada Yang Bertunang
Pengukur samaada pasangan itu sesuai atau
serasi dan bukan berapa lama waktu yang
dihabiskan bersama melainkan untuk betapa
baiknya kebersamaan anda berdua
Kepada Yang Patah Hati
Sakit....patah hati...bertahan selama
kau menginginkannya dan akan
mengiris luka sedalam kau membiarkannya.
Persoalannya bukan bagaimana
kita mengatasi rasa sakit itu, T
api apa yang boleh diambil sebagai
pengajaran dan hikmah di sebaliknya.


Kepada Yang Belum Pernah Jatuh cinta
Bagaimana kalau jatuh cinta...
mau jatuh..jatuhlah tapi jangan
sampai terjerumus! Biar selamba
tapi tak stabil. Berkongsilah tapi jangan tak
adil. Cubalah untuk memahami tapi buka
n bermakna tak boleh meminta apa apa.
Bersedialah untuk terluka dan menderita.
Tapi jangan simpan semua rasa sakit jika
itu yang benar benar dialami
Kepada Yang Ingin Menguasai
Hatimu patah apabila melihat yang dicintai
berbahagia dengan orang lain.
Tapi ia akan lebih menyakitkan apabila
orang yang kau
cintai ternyata tidak bahagia
denganmu


Kepada Yang Takut Mengakui
Cinta menyakitkan apabila kau putuskan
hubungan dengan seseorang.Tapi lebih
sakit hati lagi bila seseorang memutuskan
hubungan denganmu. Tapi cinta paling
menyakitkan bila orang yang kamu
cintai langsung tidak mengetahui
perasanmu terhadapnya.


Kepada Yang Masih Bertahan
Hal menyedihkan dalam hidup ialah
bila kamu bertemu seseorang lalu kau
jatuh cinta.
Kemudian kau menyedai dia bukanlah
jodoh mu dan kau telah mensia siakan masa
bertahun tahun untuk seseorang yang
tak layak. Kalau sekarang dia tak layak,
10 tahun pun dia
tetap tak layak maka
biarkanlah
dia pergi dan
lupakanlah.

PostHeaderIcon maksud cInTa



Cinta bererti jika kita benar-benar mencintai seseorang kita tidak akan pernah berhenti memikirkan tentang mereka walaupun sesaat dan merasakan dialah segalanya.
Cinta adalah perasaan yang tak dapat dilihat dan di jelaskan tapi boleh dirasai dan jika kita benar benar menyintainya, kita sanggup mati untuk mereka
Cinta adalah segalanya.cinta hadir tanpa diundang..keikhlasan rasa cinta membangkitkan seribu kekuatan dalam jiwa dan diri kita. kerana cinta itu memberi sejuta rasa, tidak keterlaluan jika aku katakan cinta itu anugerah yang tidak terhingga....
Cinta membuatkan kita merasa bahagia dan selesa bila bersamanya dan kita boleh menjadi diri kita sendiri, tak perlu make up,tidak perlu pakaian mewah semasa dengannya dan dia sentiasa merasakan kita adalah satu satunya insan yang dia sayangi.
Cinta adalah menyintai, pengorbanan, kesetiaan, persefahaman,,saling perlu memerlukan dan sentiasa mengambil tahu
Cinta adalah mengambil berat tentang orang lain. Iaitu sentiasa menerima seadanya seseorang itu walau apa jua keadaan nya bukan kerana kelebihannya sahaja.
Cinta adalah perkongsian suka dan duka. Dia atau kita akan sentiasa ada di sisi dalam apa jua keadaan
Cinta adalah persahabatan dan keluargaan
Cinta adalah dugaan paling besar tapi manis akhirnya, terpulanglah pada kita bagaimana kita menghadapinya
Cinta boleh membuatkan kita mengalirkan air mata.
Cinta mampu merubah memberikan kebahagiaan dalam hidup kita
Cinta merupakan pencetus corak kebahagiaan dalam hati kita... bila hati dah cinta segalanya menjadi indah...semakin indah.... terus indah....
I love Allah....I love my family and I Love u all.......


PostHeaderIcon pa salah ku!!!

Hmmmmm!!!pa salah kmk kat nya ow...smpe nya benci ngn kmk smpe mok sakitkan ati kmk,kmk kasar glak ka,jait glak ka???kmk xtauk knk nya molh kmk mcm ya glak ehhh,hmmm....ngn mena-mena kmk sedih ehhh..huuhuh .coz kmk tauk kmk mampu jadi kwn okey la nk,xmok lebih-lebih nk,dh  org xska jgn la lebih-lebih nk,kwn okey la nk,p demi nya kmk kwn jk ngn nya bha n mesti fhm sikap nya la terhadap kmk...hmmm!!sabar je labu!!!kmk akan dgar kata-kata nya nasihat nya terhadap kmk,knk kmk ngn bnar-bnar sedih glak ngn sikap nya terhadap kmk..huuhuhuh,nya buka sapa-sapa kmk nk,nya just kwn jk..knk ktk molh kmk mcm tok ahhh,pa salah kmk ngn ktk..kmk mintak maaf okey mun kmk ada molh salah okey..mcm erma sedih glak-glak bha..mcm nie tok ow????kmk xkan berubat okey kmk tetap sedih jadi kwn ktk walaupun ktk ex kmk.kmk syg kwn kmk,i love u<3...muahhh...

PostHeaderIcon my family

 my family..mun u all mahu tahu kmk ada lima adik-beradik,semua famele tahu tak,mun u all tak tahu  nk bagi tahu la..ihihiihihi...kmk anak ketiga,mun u all nk ngga nk ne satu muka kmk ka,u all ngga x  muka yang  smile yang paling (loba)tu a i..hahhahaha...xkck ne ka,biasa je....
  i love my family,i rasa ka tak ada org yang dapat family rock mcm keluarga i..uhihiihih(mdh nya tek)
                                           - my family- 
                                         i love my family
-tok yan @bapa kmk,nya ya ialah yan yang rock,baik,pemanas,xkedekut,ska tolong org dan kadang2 ska molh lawak2@jenaka la..-i love my father..<3
  -tok mama kmk yang paling kck,nya ya rajin.pemanas juak,baik,penyayang,dan mcm lagi bh-       
         i love my mother..<3
                                -tok pun my sister,wanita yang paling ngegeh,p nya baik,kck,ska main gitarnya kadang-kadang pemanas juak la,sama jk..ihihihihi..
l love my sister (1)...-
    -tok my sister juak..nya ya loba p best la,hihiihi,nya bait juak,kck,pande,mcm2 lg 
   i love sister(2)
      -tok kmk!!!! kau u all nk tauk,manusia yang pun blog tok la...hiihihi...biasa jk nk....p kmk tok ska kemas umah mun xdh org kat umah,ya ska kmk,n kmk byk mulut xpande berhenti,mala jk cikgu mdh kmk tok kuat bising,kadang-kadang kmk tok pemanas juak..hahahhah..(mdh nya tek...ewwww)pjl dh jk...hahhahahaha..-
 
 -tok adik kmk nk keempat,nya ska berlagu n main games,ska molh org mans jk..
ngegeh nya
juak...hihiihihih- i love my youngest..<3
  -tok adik kmk nk paling  bongsu,manja,nakal,kuat main,
ska ngco org,sush nk jaga nya tauk x,cute,ngegeh  n mcm2 lg bha
-^__^  i love my adik...:)
Header image is a painting by ©Audrey Kawasaki.